Buiten

Eigenlijk kwam ik er tot mijn verbazing achter dat ik zelden buitenopdrachten heb uitgevoerd. Bij graffiti denk je toch vaak aan buiten. Wel heb ik verschillende keren op de legale muur graffiti gespoten. Hieronder kunt u daar meer van zien. Opdrachten voor buiten behoren zeker tot de mogelijkheden die ik u kan bieden.

U kunt ook nog kijken op mijn social media om op de hoogte te blijven van alle werkzaamheden. Door op de iconen hieronder te drukken komt u op de juiste pagina's.

Freestyle Legale muur 

Tunnel Aquarium thema

Voor woningbouw verenging Quawonen maakte ik in Krimpen aan den IJssel aan de Brede Akker diy tunneltje. Het was volledig in het thema van een het leven onder water. 

Corona graffiti

Deze corona graffiti maakte ik bij de skatebaan in Krimpen aan den IJssel. Dit was bedoeld om jongeren zo veel mogelijk binnen te houden. Tot mijn verbazing haalde het het nieuws op Radio 538, Qmusic en Sky Radio. Ook kwam dit op de landelijke televisie op NPO 2 . En als klap op de vuurpijl haalde dit de voorpagina van het regionale dagblad Het Kontakt

Tunnel Dieren 

Voor Quawonen verzorgde ik een tweede tunnel. Dit keer was het in het thema van het leven in de savanne. 

Dj La Fuente In DE Berenkuil Eindhoven 

De Berenkuil in Eindhoven is 1  van de grootste legale muren van Nederland. Ik maakte hier een portret van Dj La Fuente (links op de foto) die zelf woont in Eindhoven. 

Deze foto is gemaakt door : Wouter Dielissen.

Gio Bedankt 

Deze graffiti maakte ik toen Giovanni van Bronckhorst stopte bij Feyenoord als trainer.